top of page
Orange Table

Microsoft Power BI

Power BI is het end-to-end analytics platform waarmee je data kunt ontsluiten, visualiseren en analyseren

Eenvoudig uitgelegd.

Microsoft Power BI

Power BI is de interactieve datavisualisatie oplossing die jouw organisatie helpt om datagedreven te worden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van Power BI kan je data snel en schaalbaar omzetten in krachtige en visueel aantrekkelijke inzichten. Je kan rapporten, dashboards en apps bouwen op basis van data die al klaarstaat in jouw organisatie of je importeert data uit 1 van de vele ondersteunde bronnen.


Binnen jouw organisatie deel je deze inzichten in de Power BI Service makkelijk, veilig en snel met collega's of klanten. Zowel voor de ontwikkelaar als de ontvanger van de inzichten biedt Power BI de mogelijkheid om met de inzichten te werken op een interactieve manier. Hiermee is het een ideaal middel om self-service analytics mogelijk te maken.


De maandelijkse updates zorgen voor nieuwe features en mogelijkheden in Power BI en Microsoft is constant bezig om geavanceerde technologieën zoals Artificial Intelligence makkelijk toegankelijk te maken.


Power BI kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, hoge adoptiegraad, snel operationeel en snel impact.

Snel aan de slag met Microsoft Power BI?

Bekijk dan onze versneller waarmee je meer uit je analytics omgeving haalt. Of bekijk onze Managed Power BI dienst waarmee je volledig ontzorgd wordt.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page