top of page
pexels-karol-d-409701.jpg

Ontzorgd met Managed Power BI

De versneller.

Vertrouwen op goede data, achtervang bij vragen omtrent Power BI, helder inzicht in de nieuwe mogelijkheden van Power BI en inzicht in hoe je organisatie de aanwezige rapportages en modellen gebruikt. Dat is wat Beeminds biedt met haar 'Managed Power BI' dienst.

Wanneer is dit relevant?

Bij toenemend gebruik van Microsoft Power BI, ontstaat vaak ook de behoefte aan beheer en ondersteuning. Van het oplossen van problemen met rapporten & verversingen, tot het in de gaten houden van de toegangsbeveiliging van je rapporten. Omdat jouw data experts zich bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe dataproducten die relevant zijn voor jouw organisatie, heeft Beeminds een managed dienst ontwikkeld: 'Managed Power BI'. Hiermee ontzorgen wij organisaties die gebruik maken van Power BI en behoefte hebben aan (pro-actieve) ondersteuning.


Omschrijving

Met deze dienst krijg je gegarandeerde toegang tot de beste Microsoft Power BI expertise die meehelpt en meedenkt. Jouw organisatie blijft continue op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden van Power BI en weet hoe het staat met de adoptie van je rapportages en datamodellen. Tevens krijg je als onderdeel van deze dienst toegang tot het Intelligenthive Control Center; een unieke interactieve weergave van het gebruik van jouw data analytics omgeving.


Wat biedt onze dienst:

  • Intelligentdesk: toegang tot expertise bij alle Power BI vragen, gegarandeerd middels een SLA;

  • Pro actieve monitoring: eigenaarschap over het verversen van datasets (scheduled) en actie in geval van issues;

  • Maandelijkse update over de nieuwste Power BI functionaliteiten en het gebruik (adoptie) van Power BI in de organisatie;

  • Elk kwartaal een Power BI optimalisatie gesprek zodat je continue meer rendement haalt uit jouw analytics investering;

  • Survey naar de Power BI gebruikers binnen jouw organisatie over de tevredenheid van je analytics omgeving, inzichtelijk gemaakt in het Intelligenthive Control Center.

Voor wie?

Data Managers, IT Managers, CIO en CDO.

Haal meer uit

Power BI

Soort versneller

Beheer

Doorlooptijd

Ingeregeld binnen 1 week

Start vandaag nog!

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om je exacte behoeften door te spreken.

Daarna volgt een voorstel welke je rustig kunt bekijken.

Dank je wel, we komen snel bij je in de lucht.

bottom of page