top of page
pexels-karol-d-409701.jpg

Haal meer uit je analytics omgeving met onze Power BI APK

De versneller.

Jouw Power BI omgeving groeit en je wilt weten of alles nog "onder controle" is. Deze APK kijkt zowel naar technologie als naar je (governance) processen. Denk aan security, licentiegebruik maar ook naar koppelingen & datakwaliteit. Na deze APK heb je een helder overzicht met mogelijke verbeteringen.

Wanneer is dit relevant?

Wanneer jouw organisatie Microsoft Power BI gebruikt, is het in controle houden van de gehele analytics omgeving, met alle bewegende delen, een uitdaging. Denk aan het verversen van je databronnen, bewaking van toegang tot rapportages en het borgen van datakwaliteit.


Omschrijving

Samen met de belangrijkste data stakeholders verhogen wij de volwassenheid van jouw Microsoft Power BI implementatie. Wij beginnen met het uitvoeren van een healthscan en een assessment waarin we jullie omgeving & processen in kaart brengen. Vervolgens nemen we jullie organisatie aan de hand van talloze tips & best-practices mee in het inregelen van een structureel goed beheerde Power BI omgeving. Op basis van de resultaten van de assessments ontvang je een op jullie organisatie afgestemde roadmap met relevante verbeterpunten die we, na akkoord, samen doorvoeren.


Deliverables:

  • Healthscan rapport van de huidige Microsoft Power BI omgeving, inclusief een licentie assessment om waar mogelijk kosten te optimaliseren;

  • Assessment van de huidige governance processen, afspraken en een nulmeting van de Microsoft Power BI adoptiegraad;


  • Op jullie organisatie afgestemde roadmap met concreet stappenplan en te implementeren verbeterpunten.


Voor wie?

Data & Analytics teams, Data Manager, CIO en CDO

Haal meer uit

Power BI

Soort versneller

Optimaliseer

Doorlooptijd

Inzicht binnen 1 week

Start vandaag nog!

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om je exacte behoeften door te spreken.

Daarna volgt een voorstel welke je rustig kunt bekijken.

Dank je wel, we komen snel bij je in de lucht.

bottom of page