top of page
Over ons Banner.jpg
Het is tijd voor een refresh met een andere aanpak en een unieke oplossing.

Wij zijn Beeminds.

Wij zijn Beeminds. Wij geloven in de kracht van data en zien dat de weg naar datagedreven werken korter kan. In het oerwoud van complexe data producten & termen is het een uitdaging om niet te verzanden en de focus te houden op het verbeteren van je business op basis van relevante inzichten.

Wij zien dat organisaties veel energie en budget besteden aan technische adviezen en data platformen, die vervolgens beperkt worden gebruikt. De echte waarde van data blijft zo onbenut en de achterliggende business vraag onbeantwoord. Als gevolg van wet- en regelgeving moeten organisaties daarnaast grip krijgen op de organisatie en kwaliteit van hun data. Slechts een beperkt aantal slaagt erin om dit duurzaam in te regelen. Tenslotte zijn de kosten van beschikbare oplossingen te hoog en onvoldoende transparant. Dit kan en moet anders vinden wij. 

Het is tijd voor een refresh met een andere aanpak en een unieke oplossing. Beeminds brengt de beste technische experts samen met creatieve mensen uit het bedrijfsleven en zet in op het realiseren van één slimme & schaalbare oplossing - de Intelligenthive. Hiermee versnellen wij de Nederlandse markt in datagedreven werken en brengen we het volwassenheidsniveau op een hoger niveau.


Net als bijen bereiken wij ons doel door maximaal samen te werken binnen een slimme structuur. Wij gebruiken één flexibele en standaard architectuur voor zowel techniek als de organisatie van data, zodat jouw organisatie direct gestructureerd aan de slag gaat met datagedreven werken. 

Wij zijn natuurlijk niet uniek, onze oplossing is dat wel. Laat ons jou overtuigen.

Homepage banner.jpg

En wie ben jij?

Wij maken graag kennis. Plan hier direct een afspraak in.

bottom of page