top of page
Orange Table

DLP

DLP staat voor "Data Loss Prevention", wat in het Nederlands "preventie van gegevensverlies" betekent.

Eenvoudig uitgelegd.

DLP

DLP is een beveiligingsmaatregel die organisaties helpt om te voorkomen dat gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens, intellectuele eigendom, financiële informatie en vertrouwelijke bedrijfsinformatie per ongeluk of opzettelijk wordt gelekt of gestolen.


DLP omvat een reeks technologieën, processen en beleidslijnen die zijn ontworpen om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik, kopiëren of overdracht. Het kan bijvoorbeeld inhouden dat er beperkingen worden opgelegd aan het delen van gevoelige informatie via e-mail of het blokkeren van toegang tot bepaalde websites die bekend staan om het hosten van kwaadaardige software.


Zo kan DLP bijvoorbeeld voorkomen dat medewerkers bepaalde gegevens naar hun persoonlijke e-mailadres sturen. Het doel van DLP is om te zorgen dat bedrijfsgegevens veilig blijven en om te voorkomen dat deze gegevens in verkeerde handen vallen.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page