top of page
Orange Table

XLA

Een Experience Level Agreement (XLA) is een type service level agreement (SLA) dat wordt gebruikt om de kwaliteit van de gebruikerservaring te meten en te beheren in plaats van alleen de technische prestaties van een dienst of product.

Eenvoudig uitgelegd.

XLA

Een Experience Level Agreement (XLA) is een type service level agreement (SLA) dat wordt gebruikt om de kwaliteit van de gebruikerservaring te meten en te beheren in plaats van alleen de technische prestaties van een dienst of product. Het richt zich op het definiëren en meten van de gebruikerservaring op basis van specifieke KPI's (Key Performance Indicators) die belangrijk zijn voor de eindgebruiker.


In tegenstelling tot traditionele SLA's die zich richten op technische prestaties, is een XLA ontworpen om een meer holistische benadering van servicebeheer mogelijk te maken, waarbij de nadruk ligt op de klantervaring. Dit omvat aspecten zoals betrouwbaarheid, beschikbaarheid, bruikbaarheid en reactietijd.


Door de focus te verschuiven van technische prestaties naar de klantervaring, kunnen organisaties beter inzicht krijgen in hoe hun diensten en producten worden ervaren en waar verbeteringen nodig zijn om de klanttevredenheid te verhogen.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page