top of page
Orange Table

Data Governance

Data governance is het proces van het beheren van gegevens binnen een organisatie, om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden gebruikt nauwkeurig, consistent en toegankelijk zijn.

Eenvoudig uitgelegd.

Data Governance

Data governance is het proces van het beheren van gegevens binnen een organisatie, om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden gebruikt nauwkeurig, consistent en toegankelijk zijn. Het doel van data governance is om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden gebruikt voldoen aan de regels, richtlijnen en beleidslijnen van de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er wordt gecontroleerd op de kwaliteit van de gegevens en dat er wordt gekeken of de gegevens die worden gebruikt voldoen aan de wet- en regelgeving. Data governance helpt om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden gebruikt betrouwbaar zijn en om ervoor te zorgen dat beslissingen op basis van deze gegevens goed worden genomen.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page