top of page
Orange Table

Azure Synapse

Azure Synapse is een cloud-gebaseerd platform voor data integratie en analytics dat wordt aangeboden door Microsoft.

Eenvoudig uitgelegd.

Azure Synapse

Azure Synapse (ook wel Azure Synapse Analytics genaamd) is een cloud-gebaseerd platform voor data integratie en analytics dat wordt aangeboden door Microsoft. Het wordt gebruikt om data te integreren uit verschillende bronnen, om data te structureren en te organiseren op een manier die geschikt is voor analytics en om inzichten te verkrijgen uit data. Dit wordt ook wel een ETL of ELT proces genoemd.


Azure Synapse biedt ondersteuning voor het integreren van data uit verschillende bronnen, zoals datawarehouses, data lakes en databases. Het kan worden gebruikt voor zowel batch-verwerking als streaming-verwerking van data en het kan dus overweg met zowel gestructureerde data als niet-gestructureerde data.


Tevens biedt het krachtige functionaliteiten om op een eenvoudige wijze data te mappen waarmee je bronsystemen aan je analytics omgeving koppelt. Tot slot biedt het een krachtige integratie met rapportage & dashboard tools zoals Microsoft Power BI.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page