top of page
Ben je een freelancer en bevalt je dat goed?

Beefree.

Werk mee aan de data revolutie als zelfstandige

Bij Beeminds geloven wij in de kracht van data en zien we dat de weg naar datagedreven werken korter kan. Wij kiezen ervoor om plezier te maken in ons werk en verleggen samen de grenzen van het huidige Data & Analytics terrein. Dit vraagt om lef, doorzettingsvermogen en uitzonderlijke expertise.

Ben jij een zelfstandige data professional en wil jij samen met onze experts meewerken aan de gaafste data projecten van Nederland? Doe dan met ons mee!

Samenwerken aan innovatieve implementaties

Ons datavakgebied is hot en ontwikkelt zich razendsnel. Wij werken graag samen en vinden wij het daarom belangrijk om met jou in contact te komen. Voor onze projecten zoeken we regelmatig naar aanvullende capaciteit en expertise van een specifiek dataproduct of -dienst. Denk aan Azure Synapse Analytics, Microsoft Power BI en Microsoft Purview. Om deze reden hebben wij ons BeeFree community netwerk gelanceerd.

 

Hierbij vragen we aan jou om je gegevens achter te laten en dé #1 data (management) community van Nederland te joinen. Geheel vrijblijvend uiteraard; zodra er een implementatietraject voorbij komt waar jij een relevante bijdrage aan kunt leveren, nemen wij contact met je op.

Een uniek product & onderdeel van een team

Het voordeel van een project uitvoeren via Beeminds? Je werkt samen met de andere data professionals van Beeminds. Daarnaast werk je mee aan ons Intelligenthive product, waarmee we o.a. data implementaties bij meerdere opdrachtgevers versnellen.

Lijkt je dit gaaf? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op zodra we een match zien.

Join the data revolution!

Laat hier je gegevens achter en join geheel vrijblijvend de Beefree community!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

Dank je wel, we komen snel bij je in de lucht.

Homepage banner.jpg

Liever gewoon een keer kennismaken?

Laat hier je gegevens achter

bottom of page