top of page
Concierge Desk
Pro-actieve ondersteuning voor je Data en IT afdeling

De Intelligentdesk.

Met de Intelligentdesk beschikt jouw Data- én IT-afdeling over on-demand & specialistische ondersteuning op het gebied van data op het moment dat het nodig is. Onze experts beantwoorden vragen en ondersteunen jouw organisatie bij het afhandelen van vragen en incidenten. Wij hebben kennis van alle datamanagement & -governance onderwerpen en technisch helpen wij organisaties die gebruik maken van het Microsoft Azure platform.

Het verlengstuk van jouw data afdeling

Of het nu gaat om inhoudelijke vragen over Power BI, Azure Synapse Analytics of meekijken met een van je data engineers omdat een data pipeline niet meer werkt, we hebben altijd de juiste expertise paraat om je verder te helpen. Komen we er samen niet uit? Dan zorgen we samen dat de juiste paden bewandeld worden in het indienen van een supportverzoek bij Microsoft en zorgen wij voor de opvolging.

Garanties middels XLA 

Wij rekenen af op succes. Daarom bepalen wij het succes van onze dienst op basis van een Experience Level Agreement (XLA), waarbij wij de ervaring van jullie gebruikers bovenaan zetten.

Nog niet overtuigd? Probeer dan 1 maand kosteloos onze Intelligentdesk uit en laat je overtuigen van de toegevoegde waarde van onze experts.

Ontzorging of ondersteuning

Wil je liever volledig ontzorgd worden? Of volledige ontzorging combineren met pro-actieve ondersteuning? Kijk dan eens naar onze Intelligenthive oplossing.

De voordelen van de Intelligentdesk op een rij

Ondersteunde technologieën 

De volgende technologieën gebruiken wij elke dag. Vraag maar raak dus!

Microsoft Fabric Icon.png

Microsoft Fabric

630px-New_Power_BI_Logo.svg.png

Microsoft Power BI (Premium)

Azure-Synapse-Analytics.png

Azure Synapse Analytics

Data-Factory.png

Azure Data Factory

SQL-Database.png

Azure SQL Database

purview_edited.png

Microsoft Purview

Analysis-Services.png

Azure Analysis Services

Data-Lake-Storage-Gen1.png

Azure Data Lake Storage

Interesse?

Nog niet overtuigd? Probeer dan 1 maand kosteloos onze Intelligentdesk uit en laat je overtuigen van de toegevoegde waarde van onze experts.

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wij bespreken graag je ideeën. Laten we kennis maken.

bottom of page