top of page
NewsBee Wide.jpg

Beeminds is ISO 27001:2022 gecertificeerd

10 juli 2024

Beeminds behaalt ISO 27001:2022 certificering

Met trots delen wij dat Beeminds ISO 27001:2022 is gecertificeerd. Met deze certificering, die wereldwijd erkend is, laten organisaties zien dat ze voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. In de ISO 27001:2022 norm staat beschreven hoe organisaties procesmatig met het beveiligen van informatie om kunnen gaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.


De Intelligenthive gecertificeerd

Beeminds levert Data-as-a-Service met de Intelligenthive, een door AI aangedreven dataplatform wat organisaties in staat stelt om van ruwe data geautomatiseerd en gecontroleerd data producten te maken. Omdat onze SaaS-dienst een vooruitstrevende oplossing is en wij bij Beeminds informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij gekozen voor een onafhankelijke certificering van alle processen, mensen, technologie en faciliteiten die betrokken zijn bij het ontwikkelen, leveren en ondersteunen van Data-as-a-Service met de Intelligenthive als managed dienst.Waarom is deze certificering belangrijk voor Beeminds?

"Naast het feit dat wij informatiebeveiliging enorm belangrijk vinden, zien wij ook dat onze klanten eisen dat de partners waarmee zij samenwerken hun informatiebeveiliging goed op orde hebben. Natuurlijk willen onze klanten voorkomen dat hun vertrouwelijke informatie openbaar wordt, en daarom eisen ze zorgvuldige omgang met hun gegevens.", aldus Gerbrand Tjaden, Managing Director & Co-Founder van Beeminds. Hij vervolgt: "Met deze certificering laten wij zien dat Beeminds voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Als (potentiële) klant weet je dus zeker dat informatiebeveiliging bij Beeminds goed geregeld is!"


Deze certificering is een objectief en onafhankelijk bewijs dat aantoont dat wij serieus en systematisch werken aan informatiebeveiliging. Gerbrand Tjaden, Managing Director & Co-Founder van Beeminds

Zelf ook veilig de kracht van Data-as-a-Service ervaren?

Ervaar zelf de kracht Data-as-a-Service met de Intelligenthive door een persoonlijke demo aan te vragen op www.beeminds.nl/demo en ontdek hoe Beeminds je organisatie meer datagedreven kan maken zonder je zorgen te maken over de veiligheid van jouw gegevens!
Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page