top of page
Orange Table

Active metadata

Active metadata management is het proces van het actief beheren van metadata in het kader van data analytics.

Eenvoudig uitgelegd.

Active metadata

Active metadata management is het proces van het actief beheren van metadata in het kader van data analytics. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er regelmatig wordt gekeken naar de metadata van de gegevens om te controleren of deze nog accuraat is, of dat er actief wordt gebruik gemaakt van metadata om de gegevens beter te begrijpen en te kunnen gebruiken. Active metadata management kan bijvoorbeeld helpen om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden gebruikt voor data analytics consistent, nauwkeurig en toegankelijk zijn, en om ervoor te zorgen dat beslissingen op basis van de gegevens goed worden genomen. Het doel van active metadata management is om ervoor te zorgen dat metadata een actief onderdeel is van het data analytics proces en niet alleen maar een bijproduct is.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page