top of page
Orange Table

KPI's

KPI's (Key Performance Indicators) zijn belangrijke meetpunten die worden gebruikt om de prestaties van een bedrijf of organisatie te beoordelen.

Eenvoudig uitgelegd.

KPI's

KPI's (Key Performance Indicators) zijn belangrijke meetpunten die worden gebruikt om de prestaties van een bedrijf of organisatie te beoordelen. In het kader van data analytics kunnen KPI's worden gebruikt om inzicht te verkrijgen in hoe het bedrijf of de organisatie presteert ten opzichte van bepaalde doelen en targets. KPI's kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de financiële prestaties van een bedrijf te meten, of om de prestaties op het gebied van klanttevredenheid te beoordelen.


Voorbeelden van KPI’s zijn:

  • Omzet / bruto marge

  • Klanttevredenheid

  • Ziekteverzuim

  • Inkoopkosten


Door KPI's te gebruiken, kunnen ontwikkelingen worden gemonitord en verbeteringen worden aangewezen waarvan de resultaten meetbaar zijn (en inzichtelijk worden gemaakt door de KPI's).


Snel & concreet aan de slag met KPI's?

Bekijk dan onze versneller waarmee je een KPI dashboard vormt waar elke CFO blij van wordt. Met deze versneller krijg je inzicht in KPI's die er echt toe doen en maak je een start met het visualiseren van deze KPI's in een (of meerdere) bruikbare dashboards.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page