top of page
pexels-karol-d-409701.jpg

Een KPI dashboard waar een CFO blij van wordt

De versneller.

Krijg inzicht in KPI's die er echt toe doen en maak een start met het visualiseren van deze KPI's in een (of meerdere) bruikbare dashboards.

Wanneer is dit relevant?

Je weet dat je als organisatie wil sturen op informatie die er echt toe doet, maar in de praktijk kijk je teveel terug in het verleden en stuurt te weinig op data. Toch blijkt het in de praktijk voor veel organisaties lastig om meer vooruit te kijken en te sturen op basis van informatie die relevant, up-to-date en flexibel is. Ook de vraag waar je organisatie op wordt afgerekend, blijkt vaak een lastige te zijn waardoor er een gat ontstaat tussen de data- of controller afdelingen en de uiteindelijke opdrachtgevers, vaak de CFO of CEO.


De informatie die je nodig hebt om dit te bereiken is er vaak wel al, maar zit verscholen in je ERP-systeem. Als deze data er nog niet is, kun je dit vaak door een kleine aanpassing gaan registreren. Door gebruik te maken van een afgestemde set aan juiste KPI’s kun je focus aanbrengen in je data initiatieven en je richten op de voor jouw organisatie meest relevante. Hierna kun je vooruit kijken, je organisatie en haar processen bijsturen en de eerste stappen in datagedreven werken zetten.


Omschrijving

Samen maken we inzichtelijk welke KPI’s er echt toe doen en adviseren wij hoe we deze uit verschillende bronsystemen kunnen ontsluiten. Daarnaast zetten we de eerste stappen in het visualiseren van deze KPI’s in overzichtelijke en begrijpelijke dashboards die aansluiten op de behoefte van het management. Om het maximale uit deze versneller te halen, combineer je hem met “Je ERP ontsloten in 1 dag”.


Wat biedt onze dienst:

  • Inzichtelijk maken van de belangrijkste KPI’s middels een workshop, uitgevoerd door een ervaren CFO (geen techneut).

  • Opleveren van een dashboard in Power BI waarin deze KPI’s eenvoudig zijn te volgen middels Microsoft Power BI Goals (zie voorbeeld)

  • Opleveren van een interactief rapport waarin je kunt inzoomen op onderliggende data en details.

  • Eenvoudige uitleg van het dashboard in een workshop voor je organisatie.


Dashboard met KPI's
Overzichtelijk dashboard voor het volgen van al je belangrijkste KPI's

Voor wie?

Iedereen die wil kunnen bijsturen op basis van relevante inzichten (CFO’s, COO’s, CEO’s, maar ook business-unit-verantwoordelijken en afdelingsmanagers)

Haal meer uit

Power BI

Soort versneller

Quick starter

Doorlooptijd

Live binnen 2 weken

Start vandaag nog!

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om je exacte behoeften door te spreken.

Daarna volgt een voorstel welke je rustig kunt bekijken.

Dank je wel, we komen snel bij je in de lucht.

bottom of page