top of page
NewsBee Wide.jpg

Beeminds lanceert nieuwe supportdienst voor al je Data & AI uitdagingen waarbij gebruikers centraal staan middels een XLA

4 april 2023

Beeminds introduceert een nieuwe pro-actieve supportdienst genaamd de Intelligentdesk. Met de Intelligentdesk beschikt jouw Data- én IT-afdeling over on-demand & specialistische ondersteuning op het gebied van data op het moment dat het nodig is.


Met de Intelligentdesk heeft jouw team toegang tot specialistische kennis van alle datamanagement & -governance onderwerpen en best practices op basis van het Microsoft Azure platform. Het unieke aan deze dienst is dat gebruikerstevredenheid bovenaan staat en we daar zelfs garanties aan koppelen middels een zogenaamde XLA (Experience Level Agreement).


Het verlengstuk van jouw Data & IT afdeling

Of het nu gaat om inhoudelijke vragen over Power BI, Azure Synapse Analytics of meekijken met een van je data engineers omdat een data pipeline niet meer werkt, we hebben altijd de juiste expertise paraat om je verder te helpen. Indien noodzakelijk, bewandelen we de juiste paden voor het indienen van een supportverzoek bij Microsoft en zorgen wij voor de opvolging. On-demand toegang tot data expertise is tevens een voordeel waarvan organisaties genieten.


Garanties middels unieke XLA

Wij werken graag samen op basis van succes. Daarom bepalen wij samen het succes van onze dienst op basis van een XLA, waarbij wij de ervaring van jullie gebruikers bovenaan zetten. Dit proces wordt automatisch afgehandeld middels een virtual assistant die de tevredenheid meet en continue alle betrokkenen informeert middels een inzichtelijk en interactief dashboard.


Pro-actieve ondersteuning middels data versnellers

Naast gegarandeerde ondersteuning, bieden wij unieke pro-actieve diensten waarmee jullie sneller & beter om kunnen gaan met data en de aankomende Data & AI innovaties. Tevens profiteert jouw organisaties van gereduceerde tarieven voor onze verzameling data versnellers, waarmee jouw organisatie sneller meer impact kan maken met data.


Eerste maand kosteloos uitproberen

Nog niet overtuigd? Maak dan de 1e maand kosteloos gebruik van onze Intelligentdesk en laat je overtuigen van de toegevoegde waarde van onze experts voor jouw organisatie. Voor meer informatie en je aanvraag, ga je naar: https://www.beeminds.nl/intelligentdesk

Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page