top of page
pexels-karol-d-409701.jpg

Game-on! De Data Awareness game voor jouw organisatie

De versneller.

Staat jouw organisatie aan de vooravond van een transitie naar data gedreven werken of is er beperkt draagvlak voor data strategie? Let's play! Onze Data Awareness Game biedt diverse teams binnen jouw organisatie de mogelijkheid om spelenderwijs online aan de slag te gaan met samenwerken op basis van data.

Wanneer is dit relevant?

Wanneer jouw organisatie de waarde van datagedreven werken wil ontdekken of vergroten vraagt dit om een gedragen datastrategie. Maar hoe betrek je teams uit verschillende lagen van de organisatie hierbij? Serious gaming is hiervoor een spannend en effectief instrument.


The Bridge. Multiplayer game voor datagedreven (samen)werken

Met The Bridge biedt Beeminds, samen met Digital Rocks, je organisatie een online serious game waarbij verzamelen, delen, samenwerken en analyseren centraal staan. Tijdens het spelen werk je aan 7 concrete leerdoelen die betrekking hebben op data gericht (samen)werken. Vindt jouw team de juiste dader in dit online moordspel?


The Bridge is geschikt voor alle lagen in de organisatie. Vier spelers per game. Ieder vanuit zijn eigen zolderkamer of keukentafel. Online ingelogd met elkaar in een meeting en op een gedeeld murderboard aan de slag. Als optie kun je met je eigen VR bril de crime scene nauwkeurig onderzoeken.


Deliverables

  • Met elkaar data analyseren, samenwerken en een heftige moord oplossen. Zeer geschikt als team building;

  • Het Game rapport geeft de score van je team, inclusief de evaluatie op het vlak van verzamelen, analyseren en samenwerken aan inzichten;

  • Een leuke game ervaring voor je team als startpunt voor een datagedreven werken strategie binnen je organisatie.

Voor wie?

Iedereen

Haal meer uit

Power BI

Soort versneller

Quick starter

Doorlooptijd

1 uur

Start vandaag nog!

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om je exacte behoeften door te spreken.

Daarna volgt een voorstel welke je rustig kunt bekijken.

Dank je wel, we komen snel bij je in de lucht.

bottom of page