top of page
Orange Table

No- & low-code

Twee manieren om makkelijk(er) apps te bouwen

Eenvoudig uitgelegd.

No- & low-code

No-code is een manier om applicaties te maken zonder te hoeven programmeren. Met no-code platforms kun je applicaties bouwen door middel van visuele tools en het slepen en neerzetten van componenten. Het maakt het mogelijk voor mensen zonder programmeerervaring om zelf software te maken.


Low-code is een makkelijke manier om apps te maken door ze visueel te ontwerpen. Het verschil met no-code is klein maar wel belangrijk. Bij no-code gebruik je voorgeprogrammeerde apps waar je geen code voor hoeft te schrijven. Voor het ontwikkelen van applicaties met low code is nog altijd enige programmeerkennis nodig. Helemaal zonder specialisten kan deze vorm van softwareontwikkeling nog niet.


Simpel gezegd: no-code richt zich op het bouwen van apps zonder code te schrijven, terwijl low-code een combinatie is van visueel ontwerpen en coderen, waardoor ontwikkelaars meer controle hebben over de functionaliteit van de applicatie.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page