top of page
Orange Table

MDM

Master Data Management (MDM) is een proces en een set van tools die worden gebruikt om de kwaliteit, de integriteit en de consistentie van de data binnen een organisatie te beheren.

Eenvoudig uitgelegd.

MDM

Master Data Management (MDM) is een proces en een set van tools die worden gebruikt om de kwaliteit, de integriteit en de consistentie van de data binnen een organisatie te beheren. MDM omvat het beheren van verschillende soorten data, zoals productgegevens, klantgegevens en financiële gegevens, en kan worden gebruikt om de data te standaardiseren, te koppelen en te integreren.


Het doel van MDM is om de kwaliteit, de integriteit en de consistentie van de data binnen een organisatie te beheren, en om ervoor te zorgen dat de data die wordt gebruikt voor analytics betrouwbaar en consistent is.


MDM omvat verschillende processen, waaronder het identificeren van master data-objecten, het definiëren van gegevenskwaliteitsnormen, het vaststellen van verantwoordelijkheden voor gegevensbeheer en het implementeren van geautomatiseerde systemen en processen om gegevens te beheren.


MDM is belangrijk omdat het organisaties helpt om betere beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige, consistente en up-to-date gegevens. Het kan ook helpen bij het verminderen van compliance-risico's.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page