top of page
Orange Table

Data Science

Data science is een vakgebied dat zich richt op het verzamelen, bewerken, analyseren en interpreteren van data, met het doel om inzichten te verkrijgen en beslissingen te nemen.

Eenvoudig uitgelegd.

Data Science

Data science is een vakgebied dat zich richt op het verzamelen, bewerken, analyseren en interpreteren van data, met het doel om inzichten te verkrijgen en beslissingen te nemen. Data science maakt gebruik van methoden uit verschillende vakgebieden, zoals wiskunde, computerwetenschappen en statistiek, en kan worden toegepast op verschillende soorten data, zoals transactiedata, social media-data en sensordata. In het kader van data analytics is data science een belangrijke discipline die wordt gebruikt om inzichten te verkrijgen uit data, en om deze inzichten te gebruiken om beslissingen te nemen en problemen op te lossen. Data science kan worden toegepast door zowel bedrijven als overheden en non-profitorganisaties, en kan bijvoorbeeld worden gebruikt om bij te dragen aan het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, of om beter inzicht te krijgen in de behoeften en gedrag van klanten.

Afscheid nemen van complexiteit?

Onze oplossing, de Intelligenthive, zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over het bijhouden van alle data ontwikkelingen, termen & technieken.


Benieuwd? Bekijk dan verderop de interactieve tour en vraag vandaag nog een demo aan om te leren hoe wij je afscheid laten nemen van deze complexiteit.

Bekijk hieronder de interactieve demo

Ervaar het zelf.

Start jouw datareis met een interactieve tour of plan een persoonlijke demo in

Meer informatie over de Intelligenthive dienst vind je hier

Plan een demo in

Bedankt voor je demoaanvraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Homepage banner.jpg

Let's talk!

Wil je meer weten over dit onderwerp?

bottom of page