top of page
Beelieves (7).jpg
Eén oplossing die voor verschillende sectoren impact maakt

Relevant per sector.

Beeminds levert oplossingen aan organisaties binnen verschillende sectoren. Door focus op standaardisatie & samenwerking hebben wij voor verschillende sectoren een Industry Model ontwikkeld met relevante & direct bruikbare data producten (bijv. rapportages & dashboards). Hiermee heb je snel inzicht en antwoord op vraagstukken die vandaag de dag spelen binnen jouw sector. Een ideale start voor jouw organisatie!

Industry model gebaseerd op sector-standaarden

Ons Industry Model is een standaard maar uitbreidbaar datamodel en vormt het hart van onze oplossing. Dit model is gebaseerd op veelgebruikte & open data-standaarden die zijn ontwikkeld door sector-experts.

Publieke sector
(incl. gemeenten)

Efficiënter en effectiever werken, een must voor elke organisatie. Helemaal voor organisaties in het publieke domein. De keten en de burger verwacht meer. Dankzij de Intelligenthive kan jouw organisatie dit waarmaken.

Lees meer

Zorg

De zorg houdbaar houden is momenteel de grootste uitdaging. Data & technologie spelen hier in steeds belangrijkere rol in. Hoe houden we alle data initatieven onder controle zonder snelheid te verliezen? Dat is precies het vraagstuk waar de Intelligenthive een oplossing voor biedt.

Commerce & logistiek

Je klant kennen, weten wanneer welke producten afgenomen worden en de juiste prijs voor het artikel bepalen. Stuk voor stuk uitdagingen waar je met de Intelligenthive een antwoord op formuleert. 

(Maak)industrie

Voorspellend onderhoud, inzicht in kostenbesparing door procesoptimalisatie en grip op je verzuim? De Intelligenthive zet jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Verzekeraars & brokers

Bij veel verzekeraars & brokers staat de houdbaarheid van het verdienmodel en het traditionele dienstenportfolio onder druk, mede door de komst van InsurTech. Data wordt gezien als de enabler voor nieuwe verdienmodellen en de Intelligenthive helpt je hierbij

Vastgoed & Beheer

Woningcorporaties & andere vastgoedbeheerders worden geconfronteerd met een enorme duurzaamheids-transitie & nieuwe wet-en regelgeving die meer dan ooit te voren focust op beschikbaarheid van betrouwbare data. Met de Intelligenthive ben je daar klaar voor.

Ondersteunde data-standaarden.

Binnen Nederland zijn er diversen organisaties die zich bezig houden met standaardisatie van gegevensmodellen. Bij Beeminds geloven we in de voordelen & kracht van het spreken van dezelfde data-taal en ondersteunen wij de volgende standaarden binnen de Intelligenthive.

VERA

VERA is de uitwerking van de Corporatie Referentie Architectuur (CORA) en heeft als belangrijkste doelgroepen: woningcorporaties, leveranciers en ketenpartijen.

VERA

Woningcorporaties

Dé data-standaard voor:

SIVI

Sivi is het kennis- en standaardisatie-instituut voor de financiële dienstverlening. Wij ondersteunen de Sivi AFS (AFD 2.0) standaard.

SIVI

Verzekeraars & brokers

Dé data-standaard voor:

Gemeentelijk Gegevens Model (GGM)

Het GGM is hét standaard gegevensmodel voor Nederlandse gemeenten. Het is opgezet en open-source beschikbaar gesteld door de Gemeente Delft. Het model wordt tevens omarmt door de VNG.

Gemeentelijk Gegevens Model (GGM)

Gemeenten

Dé data-standaard voor:

Zie de standaarden in actie.

Zien is geloven. Overtuig jezelf & vraag vandaag nog een demo aan.

Ontbreekt jouw sector?.

De Intelligenthive kan middels haar unieke Industry Model en haar generieke opzet elke sector versnellen. Ook als je bijv. een eigen datamodel hebt of nog helemaal geen model. Onboarding kan zelfs in die gevallen vaak binnen één week.

Neem contact met ons op zodat wij samen kijken hoe we de Intelligenthive ook voor jouw sector beschikbaar maken.
bottom of page