top of page
NewsBee Wide.jpg

Sven van Egmond start als lid Advisory Board van Beeminds

22 juni 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Sven van Egmond ons team komt versterken als lid van onze Advisory Board.

Foto van Sven van Edgmond, lid van de Advisory Board binnen Beeminds
Sven van Egmond (Head of data bij DPG Media)

Sven over zijn nieuwe rol; “Na mijn carrière in marketing management binnen de corporate wereld en strategisch marketing advies bij Synpact en later De Ondernemer (DPG Media), besloot ik in 2018 het data tijdperk in te gaan. Op dit moment ben ik als Head of Data bij DPG Media eindverantwoordelijk voor data engineering en de tracking van alle digitale producten.


Met de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in Den Bosch heb ik een bijzondere band en voeg ik waarde toe door als Practitioner mijn kennis en ervaringen te delen met studenten. Daarnaast werken we vanuit DPG Media samen met JADS en de Universiteot van Amsterdam (UVA) via het zogenaamde ICAI lab dat ruimte biedt aan vijf promovendi.


Ik zie dat de ‘gap’ tussen wat organisaties willen én kunnen bereiken met data, in de komende jaren alleen maar zal toenemen. De huidige IT & Data landschappen zijn doorgaans niet in staat om dit te faciliteren. Grote en vooruitstrevende organisaties lossen dit op door hun datafundament te automatiseren, waarmee ze hun data slimmer ontsluiten, beheren en inzetten. Dit is niet bereikbaar voor elke organisatie."


Sven over de kansen die hij ziet voor Beeminds en haar Data-as-a-Service oplossing:

"Door een geautomatiseerd datafundament op basis van sectorstandaarden als een dienst aan te bieden, maakt Beeminds impact maken met data bereikbaar voor meer organisaties. Aan deze innovatie draag ik graag bij en ik zie synergie kansen om mijn ervaring te delen met het team van Beeminds en de community"

Wij kijken uit naar de samenwerking met hem tijdens dit mooie avontuur. Sven start per 1 juli 2023 in zijn rol.

Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page