top of page
NewsBee Wide.jpg

Beeminds organiseert roundtable Data & AI binnen de overheid

16 mei 2023

Als gevolg van de digitalisering leven wij inmiddels in een datagedreven maatschappij. Dit heeft impact op de wijze waarop overheden communiceren en samenwerken. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de ambtenaren waarde ziet bij de inzet van data, slechts 11% van de organisaties weet data succesvol in te zetten. Hoe zet je als overheidsorganisatie nu echt de volgende stap in datavolwassenheid?  

 

Neem op 15 juni deel aan de interactieve roundtable "Data & AI voor de overheid". Ga naar huis met kennis rondom de kans van Data & AI binnen de sector, de impact op beleid, mens & organisatie en hoe standaarden zoals het gemeentelijk gegevensmodel (GGM) de basis zou moeten zijn van iedere implemenatie. Samen praten we over deze onderwerpen en delen we ervaringen. 


Sprekers van 3 organisaties

Tijdens de roundtable zullen Paul Ikpia (Microsoft), Roel Beurkens (De Processpecialisten) en Richard Verburg (Beeminds) je meenemen in de reis die organisaties afleggen om datagedreven te worden.. Deze reis noemen wij de data reis. Binnen deze reis is veel belangrijk zoals het goed bepalen van je eindbestemming, de reizigers meekrijgen naar deze eindbestemming zodat ze er goed van genieten en jezelf als organisatie het gunnen om ervaring van andere organisaties te gebruiken.


Elke organisatie die van ruwe data naar bruikbare data producten gaat, maakt een reis door. De oplossingen gebruikt in deze reis verschillen per organisatie, maar de reis zelf is bijna hetzelfde. Leer en bediscusseer hoe standaardisatie en samenwerking zorgen voor een duurzame impact met Data & AI.


Schrijf je snel in

Deze roundtable vindt fysiek plaats op kantoor bij Microsoft. Gezien de beperkte capaciteit zijn maximaal 2 deelnemers per organisatie toegestaan.


Klik hier om je in te schrijven


Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page