top of page
NewsBee Wide.jpg

Beeminds groeit en opent nieuw kantoor in Naarden

7 november 2023

Beeminds, een innovator op het gebied van data-as-a-service, kondigt met trots de opening van haar nieuwe vestiging in Naarden aan.


Deze strategische zet komt als een natuurlijke stap in de groei van het bedrijf en onderstreept het voortdurende commitment aan het bieden van een solide fundament voor datagedreven werken voor Nederlandse organisaties.

"Het is fantastisch om te zien dat onze visie om data als water uit de kraan te laten stromen aanslaat." zegt Richard Verburg, co-founder van Beeminds.

De nieuwe locatie in Naarden is niet alleen een ruimte voor onze data professionals, maar ook een hub voor onze partners en klanten om te ontmoeten, samen te werken en te innoveren. Richard zegt verder:


"We zien dat elke sessie en demo van onze unieke oplossing resulteert in vaak meerdere deepdive-sessies waarbij zowel data- als IT teams en business afdelingen samen moeten komen. Het is geweldig dat we deze inspirerende sessies nu ook bij ons op kantoor kunnen faciliteren waarin organisaties meegenomen worden in hoe ze echt impact kunnen maken met data."

Bekijk onze nieuwe locatie


Beeminds nodigt relaties uit om de nieuwe faciliteiten te ervaren en samen de volgende stappen te zetten in de realisatie van een datagedreven toekomst.


Bezoekadres

Het nieuwe bezoekadres van Beeminds is:

Gooimeer 1

1411 DC Naarden


Over Beeminds

Beeminds versnelt en vereenvoudigt het datagedreven werken voor organisaties met haar Intelligenthive oplossing en levert data versnellers voor de meest voorkomende data uitdagingen. Door de kracht van data te combineren met de kennis van technische experts en kennis & ervaring over actuele thema’s, brengt Beeminds een verfrissend perspectief op data maturity.

Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page