top of page
NewsBee Wide.jpg

Beeminds deelt ervaringen op Slim met Data event in Amsterdam

24 januari 2023

“Slim met data”. Iedereen heeft het erover, maar hoe doe je dat dan? Dat is simpel, volgens Richard Verburg (oprichter van Beeminds):

Foto van Richard Verburg van het bedrijf Beeminds
Richard Verburg van Beeminds
“Elke organisatie is uniek, maar ook weer niet. Wanneer organisaties serieus aan de slag gaan met data en dit op een duurzame wijze willen inregelen komen er veel gezamenlijke uitdagingen op datamanagement en -governance vlak naar boven. Ook zijn bijv. de KPI’s waar organisaties in dezelfde sector op sturen vaak gelijk. Het wiel opnieuw uitvinden hoeft dus helemaal niet! Dat is precies de behoefte waar Beeminds op inspringt”.

Richard deelde zijn ervaringen & praktijkvoorbeelden over hoe organisaties van elkaar kunnen leren en meer waarde uit data kunnen halen tijdens een round-table sessie georganiseerd door Tendria in Amsterdam.


Groep met deelnemers van het Slim met Data event over datamanagement en data governance
De deelnemers van het "Slim met Data" event op 19 januari 2023

Marijke Tollenaar van Tendria ondersteunt bedrijven bij het “simplifyen” en het professionaliseren van inkoop. Daar speelt datamanagement en data analytics een wezenlijke rol in, zeker om effectief op relevante inkoop KPI's te kunnen sturen. Zij herkent dat veel organisaties investeren in data initiatieven, maar ziet ook veel organisaties worstelen met de uitdagingen die data met zich meebrengt. Haar advies?

“Je moet de balans opzoeken tussen groot denken en klein beginnen.”, zegt Marijke Tollenaar van Tendria.

Wij willen iedereen bedanken voor de leerzame middag vol inspiratie en goede discussies. We hopen het weer een stukje simpeler gemaakt te hebben voor de deelnemers!


Beeminds bedankt alle deelnemers!

Wil jij ook geïnspireerd worden over hoe je slimmer om kunt gaan met data? Neem dan rechtstreeks contact op met Richard of stuur ons een berichtje.

Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page