top of page
pexels-karol-d-409701.jpg

Innoveer veilig met ChatGPT in je eigen Azure omgeving

De versneller.

Met een interactieve workshop geven wij je inspiratie over wat de mogelijkheden zijn met ChatGPT en brengen we samen voor jouw organisatie relevante use-cases tot leven die jij met een werkend prototype kunt laten zien. Dit doen we binnen 1 week. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met veiligheids- en privacy aspecten en zorgen we dat je bedrijfsdata niet in verkeerde handen terecht komt.

Wanneer is dit relevant?

De laatste tijd staat je tijdlijn vol met berichten over AI en in het bijzonder OpenAI ChatGPT. Logisch & terecht, want deze innovaties zijn met recht revolutionair te noemen en bieden enorme kansen voor vrijwel elke organisatie. Denk hierbij aan het maken van een digitale assistent die de vraag van jouw klant écht begrijpt of het intelligent automatiseren van processen naar een niveau dat een half jaar geleden nog ondenkbaar was. De adoptie van deze innovaties is enorm omdat gebruikers middels natuurlijke taal gebruik kunnen maken van de dienst. Toch zit er aan deze innovaties een aantal potentiele risico's waar je als organisatie over moet nadenken. Denk hierbij aan privacy- & veiligheidsaspecten, maar zeker ook ethische & operationele vraagstukken. Deze aspecten hebben wij allemaal meegenomen in deze versneller, waardoor je op een snelle & gecontroleerde wijze, kunt experimenteren met deze fantastische nieuwe technologie.


Omschrijving

Met een interactieve workshop geven wij je inspiratie over wat de mogelijkheden zijn met ChatGPT binnen én buiten jullie sector. We focussen op het bedenken & selecteren van de relevante use cases die aansluiten bij jullie bedrijfsstrategie. Deze workshop brengt gegarandeerd inspiratie & energie voor veel van je collega's, dus we stellen gezamenlijk een lijst op van de gewenste & geschikte deelnemers.


Vervolgens zorgen we ervoor dat we één of meerdere van deze use cases tot leven laten komen middels een werkend prototype dat je live kunt laten zien binnen jouw organisatie. We realiseren dit prototype op basis van de Microsoft Azure OpenAI Service, zodat veiligheid & privacy geborgd zijn en de ingevoerde data niet in verkeerde handen kan vallen. Omdat jullie voor dit prototype gebruik kunnen maken van onze Data-as-a-Service oplossing, bereiden wij jullie ook al voor op welke aspecten belangrijk zijn bij het in productie nemen van een geslaagd AI experiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan data management.


Een voorbeeld van een prototype gebaseerd op Azure OpenAI ChatGPT
Een voorbeeld van een prototype gebaseerd op Azure OpenAI ChatGPT

Wat gaan we doen?

  • Begeleide & interactieve workshop voor het bedenken, selecteren & uitwerken van voor jouw organisatie relevante ChatGPT use-cases, samen met een innovatie-minded team binnen jouw organisatie;

  • Uitrollen & configureren van Microsoft Azure OpenAI in jouw Azure omgeving (tenant), inclusief de vereiste toegangsaanvraag bij Microsoft. Maak je nog geen gebruik van Azure? Dan maken we heel eenvoudig een omgeving voor je aan;

  • Realisatie van een werkend en demobaar prototype waarbij we de samen geselecteerde use-case tot leven laten komen. We zetten hierbij de laatste versie van ChatGPT (3.5 of 4) in.

  • Indien gewenst kunnen we het prototype op een afgeschermde webpagina of binnen Microsoft Teams of een ander collaboratieplatform (bijv. Slack) publiceren.


Onze verwachting is dat je organisatie na het zien van de mogelijkheden wil opschalen van experiment naar productie. Dat is natuurlijk mogelijk met deze aanpak & oplossingsrichting. Graag bespreken we de mogelijkheden met jullie.

Voor wie?

Innovatie managers, Data Managers, CDO's & CIO's

Haal meer uit

OpenAI ChatGPT & Microsoft Azure

Soort versneller

Proof of Value

Doorlooptijd

Live binnen één week

Start vandaag nog!

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om je exacte behoeften door te spreken.

Daarna volgt een voorstel welke je rustig kunt bekijken.

Dank je wel, we komen snel bij je in de lucht.

bottom of page