top of page
NewsBee Wide.jpg

Didier Caron sluit aan bij de data revolutie als Lead Engineer van de Intelligenthive

9 januari 2023

Met veel trots delen wij met jullie dat Didier Caron ervoor gekozen heeft om zich aan te sluiten bij Beeminds!


Didier Caron

Didier is een ervaren data architect & software ontwikkelaar en gaat ervoor zorgen dat de Intelligenthive van Beeminds nog toegankelijker wordt voor Nederlandse organisaties die worstelen met data integratie en -management vraagstukken. Didier heeft veel ervaring met het opzetten van schaalbare- en in de cloud geboren dataplatformen. Hij gaat zich nu richten op het oplossen van de volgende uitdaging: het snel en gecontroleerd kunnen gebruiken van de data die organisaties tot hun beschikking hebben.


Stefan Daelemans, co-founder van Beeminds:

Didier heeft ruime ervaring in het data vakgebied en weet als geen ander hoe je schaalbare & robuuste software moet ontwerpen én realiseren. Dat is precies wat Beeminds zoekt en waar onze klanten behoefte aan hebben. Samen met Didier gaan we de volgende stap zetten in het realiseren van een unieke data oplossing waarbij we gebruik maken van cloud-native diensten zoals Microsoft Purview en het Microsoft Power Platform.

Didier over zijn uitdaging bij Beeminds:

De uitdaging waar ik Beeminds mee ga helpen is een complex vraagstuk. Het is óók iets waar ik veel organisaties mee heb zien worstelen. Ik weet waar de pijnpunten zitten en heb een beeld bij hoe we technologie als hulpmiddel kunnen inzetten om organisaties te helpen versnellen. Het feit dat er echt voor een andere aanpak wordt gekozen spreekt mij erg aan.

De whiteboards zijn vol & de backlog is gevuld: veel succes Didier!


Lijkt het jou ook gaaf om bij Beeminds aan de slag te gaan en mee te werken aan de data revolutie? We zoeken nieuwe collega’s! Bekijk de vacatures op onze website: www.beeminds.nl/join-us/

Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page