top of page
NewsBee Wide.jpg

Beeminds treedt toe als Data AI partner in Microsoft Founders Hub programma

8 februari 2023

Beeminds treedt toe tot het Microsoft Founders Hub programma voor de doorontwikkeling van de Data-as-a-service dienst: Intelligenthive. Met deze dienst wil Beeminds het snel & onder controle inzetten van data bereikbaar maken voor meer Nederlandse organisaties en hun data volwassenheid vergroten.


Toegang tot innovatie

Vanuit het Microsoft Founders Hub programma krijgt Beeminds toegang tot Azure expertise en een serie ontwikkeltools, waaronder de OpenAI dienst GPT-3.5. Deze AI dienst is recent toegevoegd aan het Azure Platform en stelt partners zoals Beeminds in staat om de kracht van OpenAI te gebruiken binnen hun eigen oplossingen, terwijl security & compliancy geborgd zijn.

"De kracht van de talloze OpenAI voorbeelden die we gezien hebben in de afgelopen periode heeft ons allemaal geraakt. Dat elke organisatie ter wereld - klein of groot - nu toegang heeft tot deze innovatieve technologie als een dienst, is fantastisch. Beeminds heeft de ambitie om het complexe data domein simpeler te maken door het aanbieden van krachtige diensten die versnellen & ontzorgen. Beeminds gaat bijvoorbeeld het krachtige ChatGPT taalmodel van OpenAI inzetten om datamanagement & data governance toegankelijker & eenvoudiger te maken voor Nederlandse organisaties." zegt Stefan Daelemans, co-founder van Beeminds.

Samenwerking

Naast de doorontwikkeling van de Intelligenthive, werkt Beeminds actief samen met Microsoft aan data gerelateerde vraagstukken vanuit diverse sectoren, waaronder de overheid & financiële dienstverlening. Een belangrijk speerpunt is de ondersteuning en doorontwikkeling van Open standaarden doormiddel van het standaardiseren van industry modellen binnen een specifieke sector. Beeminds en Microsoft maken hierbij gebruik van het Common Data Model.

 

Intelligenthive combineert Cloud + Data + AI

De Intelligenthive is een data fabric die organisaties ondersteunt bij het integreren en beheren van data, waardoor deze sneller beschikbaar en toegankelijk worden voor meer mensen, algortimes & applicaties. Zo kunnen organisaties gegevensgestuurde beslissingen nemen, de operationele efficiëntie verbeteren en innovatie op basis van data versnellen.


Wil jij meer weten over Beeminds en haar unieke dienst? Plan dan hier vandaag nog een deepdive in of start laagdrempelig met een van onze data versnellers.

Homepage banner.jpg
Vragen over dit nieuwsbericht?

Laten we kennis maken.

bottom of page