top of page
Didier voor in banner (breed).png

Didier Caron

Data & Platform Engineer

Didier Caron is sinds de start in november 2022 werkzaam als Data Engineer en Platform Ontwikkelaar bij Beeminds. Hij is een van de grondleggers van het Intelligenthive platform en heeft ondersteund in de on-boarding van de eerste klanten op het platform.

Wat is jouw rol binnen het team van Beeminds?

Ik ben dagelijks bezig met het verbeteren van de componenten van de Intelligenthive, ons Data-as-a-Service platform. Hierbij ben ik ben verantwoordelijk voor de technische invulling, het onderhoud en uitbreiding van het platform waar wij we regelmatig samenwerken met het product team van Microsoft.

Balans werk, prive en vooruitgang

Ik begin op een tijdstip dat voor mij goed uitkomt waardoor ik vaak rustig de tijd heb om de kinderen naar school te brengen. Daarna ga ik aan de slag met een van de onderdelen van de Intelligenthive. Werkdagen zijn erg divers kwa invulling en ik ben vrij om de dagen zo in te vullen zodat het past bij het gezinsleven. Dit is voor mij belangrijk en zorgt ervoor dat ik altijd een goede focus heb op de werkzaamheden.

Inhoudelijk is het werk erg verschillend, doordat de oplossing bestaat uit erg verschillende componenten. Het werk is nooit hetzelfde waardoor ik altijd met veel energie kan werken aan de oplossing. De ene dag ben ik bezig met het verbeteren van de portal in React en de UX en de andere dag met data engineering in pyspark. Dit alles bij elkaar zorgt voor een goede balans van werk, prive, uitdaging en vooruitgang.

"Ik vind het mooi om te zien dat we snel kunnen schakelen bij klantvragen of nieuwe technologie. Dit geeft voor mij aan dat de mensen, het platform en de omgeving altijd klaar zijn voor verandering en versnelling.

Samen bouwen aan eigen platform

Samen met het team en klanten bedenken we nieuwe features die we kunnen realiseren. Soms moeten we inspelen op veranderingen in de markt of op kansen die er ontstaan door nieuwe technologie. Dat allemaal samenbrengen in de oplossing is een van mijn toegevoegde waardes. Daarnaast ben ik altijd beschikbaar om mee te denken met vraagstukken van collega’s.

. . . en hoe is de samenwerking met collega's?

Ik vind de samenwerking erg fijn! Dat komt omdat iedereen professioneel werkt en de passie voor data en techniek deelt. Iedereen gaat altijd eerst zelf opzoek naar de oplossing maar mocht iemand er niet uitkomen dan is er altijd iemand die met je mee kan denken. Samen omen we altijd tot een goede oplossing en met de juiste afstemming kunnen we elke deadline bij de klant aan.

Richard Verburg.jpeg

Meer weten over werken bij Beeminds?

Ik vertel je graag alles over mijn ervaringen 

bottom of page